Sinterklaas tip

Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

SINTERKLAAS INKLEUR VLAG

Artikelnummer: SINT02

Sinterklaas inkleur vlag

Hang de vlag uit, want Sinterklaas is in het land! Met deze kleurplaat vlag, maak je er zelf een feestje van. Kleur de vlag in met (textiel)stiften en hang hem op om te laten weten aan Sinterklaas waar jij woont. 

Laat Sinterklaas en zijn pieten weten waar je woont! Deze Sinterklaas vlag hang je gemakkelijk op aan de vlaggenstok. De vlag heeft de standaard vlaggenmaat 100 x 70 cm en is gemaakt van stevig universeel vlaggenstof. De vlag wordt aan de rechterzijde afgewerkt. De waairichting is links. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een vlag met waairichting naar rechts, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Materiaal en formaat 

De vlag heeft de standaard vlaggenmaat 100 x 70 cm en is gemaakt van stevig universeel vlaggenstof. De vlag wordt aan de rechterzijde afgewerkt. De waairichting is links. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een vlag met waairichting naar rechts, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden.

Levertijd

De Sinterklaas inkleurvlag wordt uit voorraad geleverd. De standaard levertijd is uiterlijk 3 werkdagen

Sinterklaasversiering voor school of kinderdagverblijf

De Sinterklaasvlag is natuurlijk ook leuk om op te hangen op school of op het kinderdagverblijf! Zo ziet de school of crèche er van buiten feestelijk uit. Natuurlijk kan de vlag ook binnen opgehangen worden ter decoratie! Heb je ook al even bij de Sinterklaas raamborden gekeken? 

© 2018 - 2022 Studio Poppe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel