OVER STUDIO POPPE

Studio Poppe is een online webshop met de leukste artikelen voor je kindje of voor jezelf. Het grootste deel van de collectie wordt door Studio Poppe zelf ontworpen en geproduceerd. Daarnaast verkopen wij een aantal mooie producten van andere merken. Merken waar wij volledig achter staan en die hun producten met liefde hebben vormgegeven.

De naam Studio Poppe is een knipoog naar het Friese woord' Poppe', dat baby betekent. Studio Poppe is begonnen met producten voor tijdens zwangerschap en geboorteposters voor je kindje. Daarnaast woon ik in het prachtige Friesland. Studio Poppe leek mij daarom de perfecte naam voor de webshop.  Uiteindelijk is dit in een jaar tijd uitgegroeid tot een uitgebreid aanbod voor zowel mama's (to be), baby's, kinderen en interieur. 

Vaak krijg ik te horen dat ik nooit stil kan zitten. En dat is absoluut waar. Het idee van Studio Poppe is dan ook ontstaan tijdens de zwangerschap van mijn dochter. Iedere twee weken maakte ik een 'buikfoto' om de voortgang van de zwangerschap en de groei van de buik bij te houden. Iedere twee weken maakte ik een nieuw krijtbord, met alle gegevens van het kindje op dat moment. Het idee om een set posters te ontwikkelen om dit makkelijk thuis te kunnen doen was geboren.

En van het één kwam het ander. Inmiddels is Studio Poppe uitgegroeid tot een jong merk waar de passie voor een mooi product centraal staat. De voorliefde om creatief bezig te zijn en dingen te creëren zorgt ervoor dat het aanbod van Studio Poppe steeds uitgebreider wordt. 

Benieuwd wat voor ideeën er nog meer in mijn hoofd zitten? Houd dan de webshop en de social media in de gaten voor alle nieuwtjes en hier en daar een kijkje achter de schermen!

Inge ​                                                  

 

© 2018 - 2022 Studio Poppe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel