Deurstickers en huis naamborden zelf ontwerpen

Deurstickers met naam

Bij Studio Poppe vind je ronde deurstickers die je eenvoudig op de slaapkamerdeur bevestigd. Zo laat je op een originele manier weten van wie de slaapkamer is. De deurstickers zijn gemaakt van een eenvoudig te verwijderen sticker met textiel look. Omdat de deursticker voorzien is van een stevige textiel look laag kreukt de sticker niet en breng je hem eenvoudig aan op de deur. 

Je kies de kleur die het beste bij je past. Zit je favoriete kleur er niet tussen? Laat het ons dan weten. Wij kunnen de stickers in elke gewenste kleur laten maken. 

Naamborden en huisnummers die je kunt personaliseren

De naamborden die Studio Poppe in haar assortiment heeft zijn naar eigen ontwerp en kunnen uiteraard ook helemaal naar wens gemaakt worden. Het is uiteraard ook mogelijk om een naambord of huisnummer te kiezen uit de standaard collectie. Je geeft eenvoudig de namen en het adres door. Deze worden dan op het naambordje naar keuze gedrukt.

De rond naamborden zijn een leuke afwisseling van de veelal rechthoekige naamborden. Kies zelf de afmeting van het naambord, afhankelijk wat er het beste past bij jou woning. 

Gepersonaliseerd cadeu voor geboorte en verhuizing

De deurstickers met naam en de huis naamborden zijn perfecte cadeau's voor een kraambezoek of wanneer iemand is verhuisd! Zo geef je een uniek cadeau die ook nog eens optimaal gebruikt gaat worden!

© 2018 - 2021 Studio Poppe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel